Search
100% cubaans Marabu houtskool

Wij Barbecueën zoals het écht hoort!

Oké we zullen het niet ontkennen… Ook wij hebben weleens ge BBQ’t op een gas BBQ of nog erger op een elektrische.. Wat een drama is dat zeg… Dan kun je beter niet bbq’en of naar de plaatselijke Chinees gaan, scheelt je een hoop gedoe en frustratie. Ons zul je in ieder geval niet achter deze apparaten zien staan want dat heeft niets te maken met BBQ’en. Dan gaan we liever een goed glas wijn drinken of met vrienden een biertje halen!

Wij BBQ’en zoals het hoort! Op het allerbeste 100% Cubaans Marabu houtskool, we roasten, smoken en doen aan slow cooking, verse seizoensgroenten zijn de basis van onze topsalades, we geven onze gerechten `ballen` met onze eigen marinades, de beste BBQ rubs, verschillende soorten rookhout zoals Jack Daniels, eikenhout en cederhout. We werken met de beste materialen en de basis is altijd vanuit de Big Green Egg en waar nodig in combinatie met smokers of andere outdoor kooktoestellen.

Een écht BBQ feestje geven?

Wil je onze BBQ heroes op jouw volgende feestje of event boeken? Of heb je nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

We denken aan morgen, onze omgeving en aan onze lokale mede ondernemers. We willen graag met duurzame en soms biologische producten werken omdat deze vaak een betere smaak hebben en ook beter zijn voor de toekomst. We halen zoveel mogelijk ingrediënten van de plaatselijke slager, groenteboer, visboer en bakker.

Dit zijn vakmensen pur sang waarmee wij altijd nauw en goed contact hebben. Hierdoor gunnen wij elkaar gezonde business, verkrijgen wij de beste ingrediënten, werken we met de beste kookmaterialen en zijn de BBQ Heroes vakmannen die bij jou thuis of op het werk een super Big Green Egg BBQ komen verzorgen!

Wij werken alleen met...

Duurzame, lokale en biologische ingrediënten!

Onze heroes

Culinaire helden met passie voor houtskool!

De BBQ Heroes zijn chefs die hun sporen hebben verdiend in de culinaire restaurantwereld en van hun hobby; BBQ’en een echte passie hebben gemaakt! Ja, als wij zijn geweest ruik je de hele avond naar houtskool en weet de hele buurt dat de BBQ Heroes zijn geweest. Zo hoort het ook het zal zonde zijn als we onopgemerkt zouden zijn geweest.

Wij hebben altijd zin om te BBQ’en omdat het bij BBQ’en altijd gezellig is! Je BBQ’t omdat er iets te vieren is of er een gezellige avond van wil maken. Daar helpen wij graag aan mee en als we er dan toch zijn gaan we ook voor de beste kwaliteit met de beste ingrediënten. Verse zalm gerookt op cederhout, crispy en gelakt buikspek, bavette caveman style, mini Big Tasty’s, vers tonijn steaks, de beste salades, het kan niet op!

Sorry, the comment form is closed at this time.